سالاد و دسر

سالادعدس سبز با کدوسبز

این سالاد خوشمزه و جذاب اصالتاً مربوط به کشور چک است و با داشتن انواع مواد معدنی، ویتامین ها و کربوهیدرات می توانید به عنوان یک پیش غذای بسیار مغذی و مقوی میل کنید.

 

مواد لازم برای ۱۰ نفر:

>> کدو سبز: نیم کیلو

>> عدس سبز: نیم کیلو

>> پیاز: یک عدد

>> جعفری: به مقدار لازم

>> روغن زیتون : دو سوم پیمانه

>> کلم برگ فرفری: نیم کیلو

>> سرکه بازامیک : یک چهارم پیمانه

>> نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم

>> کنسرو ذرت: ۲۵۰ گرم(اختیاری)

 

طرز تهیه:

عدس را بعد از شستن بپزید. کدوها را به صورت مکعبی خرد کنید و پیاز را بعد از ریز خرد کردن به آن اضافه کنید و با مقداری روغن زیتون و نمک و فلفل کمی تفت دهید. سپس در یک قابلمه کلم فرفری خرد شده را به مدت ۱ دقیقه بلانچ کنید.

سُس این سالاد را از ترکیب روغن زیتون، سرکه بالزامیک، نمک و فلفل درست کنید.

عدس سبز پخته شده را با ذرت کنسرو شده، کدو سبز تفت داده شده و پیاز و کلم برگ فرفری ترکیب کنید، سُس را اضافه کنید و با جعفری تزئین کنید.

 

نکته:

دربلانچ کردن، مواد غذایی را به طور موقت بخار پز یا در آب جوش قرار داده و سپس به سرعت در آب یخ غوطه ‌ور می‌ کنند تا روند پخت متوقف شود. این روش، زمان‌بندی دقیقی نیاز دارد، چون بلانچ کردن ناکافی یا بیش از حد، به ترتیب موجب افزایش فعالیت آنزیمی و موجب از دست دادن رنگ، طعم و مواد مغذی می‌شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *