سالاد و دسر

سالاد اسفناج و انگور

سالاد اسفناج و انگور یک سالاد خوشمزه، مقوی و بدون گلوتن بوده و با ترکیبات مغذی که دارد برای سلامتی بسیار مفید است. این سالاد را به راحتی می‌توانید آماده کنید و از ترکیب طعم‌های شیرین، شور و تلخی ملایم آن لذت ببرید.

 

مواد لازم:

✔ اسفناج: ۲۵۰ گرم

✔ آبلیمو: ۳ قاشق غذاخوری

✔ عسل: ۱ قاشق غذاخوری

✔ روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری

✔ گردو: یک دوم پیمانه (خرد شده)

✔ انگور: ۱ لیوان (ترجیحاً قرمز)

✔ فلفل سیاه: به مقدار دلخواه

✔ نمک: یک چهارم قاشق چایخوری

✔ پنیرچدار یا پنیر فتا: دو سوم لیوان، خردشده

✔ تخمه کدو: نصف قاشق غذاخوری (اختیاری)

✔ پیازچه یا نعنا تازه: خرد شده (اختیاری)

 

طرز تهیه:

برای درست کردن این سالاد سالم و خوشمزه ابتدا در کاسه‌ای مناسب، آبلیمو، روغن زیتون، عسل، فلفل سیاه و نمک را خوب مخلوط کرده تا ترکیبی یکدست شوند سپس برگ‌های بزرگ اسفناج را کمی خرد کنید و به کاسه اضافه کنید حالا بخوبی هم بزنید تا سُس را جذب کند. در آخر، پنیرچدار یا فتا و گردو را اضافه کنید و به آرامی هم بزنید تا به سُس آغشته شوند.

نوش جان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *