غذای ملل

سالاد الویه روسی

 

سالاد روسی یا الویه روسی یک پیش غذا یا میان وعده مقوی است که عطر و طعم فوق العاده‌ای هم داره و برای اوقاتی که به دنبال یک شام سبک و خوشمزه می‌گردیدبسیار مناسبه و برای جمع‌های خودمونی‌ هم میتونه یه وعده کامل و یا یک میان وعده به حساب بیاد.

 

مواد لازم:
– لبو یا هویج پخته و خردشده یک‌دوم لیوان
– کالباس خردشده یا تن ماهی یک لیوان یا یک قوطی
– روغن زیتون دو قاشق غذاخوری
– سیب‌زمینی پخته و خردشده دو لیوان
– خیارشور یک‌دوم لیوان
– سرکه يک‌دوم شیشه
– سس مایونز به مقدار کافی
– نمک و فلفل به مقدار لازم
– نخود سبز پخته یک لیوان
– سبزی خردشده( نعناع، جعفری و ترخون) یک‌دوم لیوان

طرز تهیه:
ابتدا سیب‌زمینی پخته را با نخود سبز پخته، لبو یا هویج پخته( در تابستان به‌جای لبو از هویج می‌توان استفاده کرد) و کالباس یا تن ماهی بدون روغن مخلوط می‌کنیم. سس مایونز را با سرکه، نمک، فلفل و روغن زیتون و سبزیجات خردشده و خیار شور مخلوط می‌کنیم.
مواد قبلی را داخل سس ریخته و هم می‌زنیم. سالاد را در یک ظرف ریخته و روی آن را با گوجه‌فرنگی و خیارشور و کالباس حلقه شده تزيین کرده و سرو کنید.

نکته:
* می‌توان به جای ترخون و نعنا تازه، از خشک شده آن‌ها استفاده کرد.
* سیب‌زمینی را هم بدون آب و با ریختن مقداری نمک به ته ظرف می‌توان پخت.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *