سالاد و دسر

سالاد بادمجان

مواد لازم :

– بادمجان قلمي چهار عدد

– ماست معمولي يا موسير دو پيمانه

– روغن زيتون نصف پيمانه

– نمك به ميزان لازم

 

طرز تهيه :

بادمجانها را در فر يا روي حرارت اجاق كباب كرده پوست آنها را بگيريد. در ظرف گودي قرار داده روي آن روغن زيتون و كمي نمك اضافه كرده و به كمك گوشتكوب يا يك قاشق چوبي، بادمجانها را كاملا له كنيد. سپس ماست را اضافه كرده و خوب با بادمجانها مخلوط و در ظرف ريخته، سطح آن را تزئين كنيد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *