سالاد برنج با مرغ یکی از سالادهای لذیذ و خوشمزه بینالمللی است که بسیار مغذی و سالم بوده و شما میتوانید این سالاد ویژه را به دو صورت سرد و گرم آماده کنید و به عنوان پیش غذا و یا حتی یک غذای کامل سرو کنید.
مواد لازم:
⫸ فلفل دلمهای: ۱ عدد، ریز خرد شده
⫸ هویج: ۱ عدد، رنده شده
⫸ جعفری: یک سوم پیمانه، خرد شده
⫸ برنج: ۱ پیمانه، قبلاً خیسانده وپخته شده
⫸ روغن زیتون: ۱ قاشق غذاخوری
⫸ خیار: نصف لیوان، خرد شده
⫸ زیتون سیاه: بدون هسته نصف لیوان، برش خورده
⫸ پیازچه: ۱ عدد، خرد شده
⫸ ذرت: یک سوم پیمانه، پخته شده
⫸ سُس ماست: به مقدار لازم
⫸ سینه مرغ: ۲ عدد، پخته و نگینی خرد شده
⫸ پودر سیر: ۱ قاشق چایخوری
⫸ فلفل سیاه: به مقدار دلخواه
⫸ نمک: به مقدار لازم
⫸ نخود فرنگی: یک سوم پیمانه(اختیاری)
⫸ گوجه فرنگی: نصف لیوان، خرد شده(اختیاری)
طرز تهیه:
برای تهیه این سالاد لذیذ ابتدا برنج را که از قبل خیساندید بپزید. در این فاصله سینه مرغ را نگینی خرد کرده و فلفل سیاه، پودر سیر و نمک بپاشید و درون ماهیتابه نچسب و چرب شده بخوبی بپزید. سپس برنج پخته و خنک شده را به همراه سینه مرغ برشته شده و روغن زیتون داخل کاسهای بزرگ بریزید و ذرت، پیازچه، خیار، زیتون سیاه و هویج رنده شده را اضافه کرده و فلفل و نمک بپاشید و خوب مخلوط کنید پس از آن سُس ماست را با سالاد ترکیب کنید و در یخچال قرار دهید تا مزهها به خورد هم بروند.
سالاد برنج و مرغ شما آماده سرو است، در ظرف مورد نظر بریزید و با جعفری خرد شده تزئین و سرو کنید.
نوش جان