سالاد مرغ و کرفس یکی از سالادهای لذیذ و پرطرفداره که به آسانی و سریع آماده می شود و می توانید در کنار وعده های ناهار، شام و یا به عنوان میان وعده آن را نوش جان کنید. ضمن این که از انواع سبزیجات و میوه های دلخواه نیز می توانید در تهیه این سالاد استفاده کنید.
مواد لازم:
>> سینه مرغ: ۲۰۰ گرم پخته و مکعبی خرد شده
>> ساقه کرفس: ۱۵۰ گرم خرد شده
>> هویج: ۱ عدد رنده درشت شده
>> ذرت: ۴ قاشق غذاخوری پخته شده (یا کنسرو ذرت)
>> فلفل دلمه ای: ۱ عدد خرد شده
مواد لازم برای سس سالاد:
>> سس مایونز: ۲ قاشق غذاخوری پُر
>> ماست یونانی یا ماست چکیده: ۳ قاشق غذاخوری
>> شوید: ۱ قاشق غذاخوری ریز خرد شده
>> آبلیمو: کمی
>> فلفل سیاه: به مقدار لازم
>> نمک: به مقدار لازم
طرز تهیه:
برای تهیه این سالاد لذیذ ابتدا ساقه کرفس و فلفل دلمه ای را بشورید و خرد کنید. هویج را هم بعد از شستن سر و ته آن را بزنید و درشت رنده کنید. سینه مرغ پخته شده را هم مکعبی خرد کنید. سپس در کاسه ای مناسب همه مواد سُس را با هم خوب مخلوط کنید و فلفل دلمه ای خرد شده، کرفس خرد شده، هویج رنده شده و ذرت پخته را به مواد سُس اضافه کرده و بخوبی مخلوط کنید و پس از آن مرغ پخته مکعبی خرد شده را به آرامی اضافه و با دیگر مواد سالاد مخلوط کنید.
سالاد مرغ و کرفس شما به همین راحتی آماده شد آن را در ظرف مناسب بریزید و در صورت تمایل با کمی گردوی خرد شده و نان تُستِ ترد و خرد شده تزئین و سرو کنید.
نوش جان