سالاد و دسر

سالاد مکزیکی

این سالاد یکی ازخوشمزه ترین و پرطرفدارترین انواع سالاد بوده و یک سالاد بین‌المللی باعطر و طعمی متفاوت و خوشمزه و بسیار متنوع است و با مواد مختلفی می توان آن را درست کرد ولی کلم‌ پیچ سفید یا بنفش، اساس سالاد مکزیکی است و در همه نوع آن وجود دارد و می‌توان با اضافه کردن تخم‌مرغ، کالباس، مرغ، گردو، کشمش، آووکادو، پنیر و لوبیا قرمز، یک طعم متفاوت برای هرسلیقه ای ساخت.

 

مواد لازم:

>> جعفری تازه: ۱پیمانه

>> هویج: ۲ عدد

>> کلم بنفش: یک چهارم

>> روغن زیتون: به میزان لازم

>> لوبیا قرمزپخته یا کنسرو آن: ۱ قوطی

>> ذرت پخته یا کنسرو آن: ۱ کاسه

>> خیارشور: ۲ عدد

>> پیاز: ۱ عدد

>> آب لیمو ترش تازه: به میزان لازم

>> پول‌بیبر: به میزان لازم

>> فلفل سیاه: به میزان لازم

>> نمک: به میزان لازم

 

طرز تهیه:

برای تهیه این سالاد خوشمزه ابتدا هویج ها را درشت رنده کنید و خیارشور را  نگینی خرد کنید. پیاز را هم ریز خرد کنید و به همراه ذرت درون کاسه ای بزرگ بریزید سپس کلم بنفش را بعد از شستن، به شکل خلالی و نواری باریک بُرش بزنید و به همراه لوبیا قرمز به کاسه اضافه کنید. حالا جعفری را ساطوری خرد کرده و به سالاد اضافه کنید.

در این مرحله آب لیمو ترش، پول‌بیبر، روغن زیتون، فلفل و نمک را در کاسه ای دیگر مخلوط کنید و سپس روی سالاد بریزید و به آرامی سالاد را هم بزنید تا همه مواد به سُس آغشته شود.

سالاد مکزیکی شما به همین راحتی آماده شد. یک ساعت درون یخچال قراردهید تا بخوبی مزه دار شود.

 

>> نکته:

پول بیبر یا فلفل حلب کمی شبیه فلفل دلمه ای وبه رنگ قرمز تیره است و طعمی ملایم وعطری خوشایند دارد. معمولاً این فلفل را خشک می کنند و سپس برای استفاده آسیاب می کنند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *