اگر به فکر تهیه یک سالاد متفاوت و جذاب هستید سالاد هندوانه می تواند یک انتخاب عالی باشد. این سالاد چهار فصل خوشمزه را می توانید خیلی راحت و سریع برای شب یلدا درست کنید و از عطر و طعم آن لذت ببرید.
⫸ مواد لازم:
>> هندوانه: ۱ عدد
>> پیاز قرمز: ۱ عدد
>> گوجه فرنگی: ۱ عدد
>> پنیر فتا: یک سوم پیمانه
>> نعنا: ۲ قاشق غذاخوری
>> خیار: ۲ عدد
>> جعفری: ۱ قاشق غذاخوری
>> زیتون سیاه: یک سوم پیمانه بدون هسته
⫸ مواد لازم برای سُس سالاد:
>> روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری
>> فلفل سیاه: به میزان لازم
>> نمک: به میزان لازم
>> سرکه قرمز یا بالزامیک یا آب نارنج: ۱ قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
برای آماده کردن این سالاد ابتدا پوست و هسته هندوانه را جدا کنید و هندوانه را به صورت مکعبی خرد کنید و درظرف مورد نظر بریزید. در ادامه گوجه فرنگی ها را خرد کنید، پیاز را هم خلالی کرده و به همراه زیتون با هندوانه خرد شده مخلوط کنید. در صورت تمایل زیتون ها نصف کنید. حالا خیارها را نیز برش بزنید، می توانید برای زیباتر شدن سالاد، خیارها را با پوست برش دهید. در آخر همه مواد خرد شده را به همراه پنیر فتا و جعفری و نعنا به هندوانه اضافه کرده و با هم مخلوط کنید.
برای آماده کردن سُس سالاد، سرکه بالزامیک ( یا سرکه قرمز یا آب نارنج)، روغن زیتون، فلفل سیاه و نمک را با هم مخلوط کرده و روی سالاد بریزید سپس روی ظرف سالاد را با سلفون بپوشانید و نیم ساعت داخل یخچال قرار دهید تا طعم و مزه ها به خورد هم بروند.
به همین راحتی سالاد یلدایی شما آماده شد با کمی جعفری و نعنای تازه تزئین و سرو کنید.
نوش جان