سالاد پانزانلا یک سالاد خوشمزه ی و معروف ایتالیایی است که بسیار مغذی و پُر فیبر بوده و یک پیش غذای کامل محسوب میشود. مصرف سالاد به عنوان پیش غذا یا میان وعده، سلامت سیستم گوارشی و سلامت عمومی بدن را تضمین می کند.
مواد لازم:
>> نان باگت: ۱ عدد
>> روغن زیتون: ۲ قاشق سوپخوری
>> سُس سرکه: به میزان لازم
>> گوجه فرنگی مینیاتوری: ۳۵۰ گرم
>> گوجه فرنگی: ۳۵۰ گرم
>> زیتون سبز: ۶۰ گرم
>> زیتون سیاه: ۶۰ گرم
>> پنیر موزارلا (یا پنیر فتا): ۲۳۰ گرم
>> پیاز قرمز: ۱ عدد
>> برگ ریحان: ۳۰ گرم
>> نمک و فلفل: به میزان لازم
طرز تهیه:
برای تهیه این سالاد نان باگت را مکعبی خرد کنید و نمک و روغن زیتون بزنید و در فر یا توستر قرار دهید تا برشته و طلایی شوند.در این فاصله گوجه فرنگی گیلاسی را خرد کنید، پیاز را خلالی کرده و زیتون های قرمز و سیاه بدون هسته را هم حلقه ای خرد کنید و به همراه پنیر موزارلا یا پنیر فتای مکعبی خرد شده درون ظرفی مناسب بریزید وبرگ های ریحان ونان باگت های برشته را اضافه و مخلوط کنید.
به همین راحتی سالاد پانزانلا آماده شد؛ با سُس سرکه سرو و نوش جان کنید.
طرز تهیه سُس سرکه:
برای درست کردن سُس سرکه، در ظرفی مناسب یک حبه سیر را ریز رنده کنید و یک سوم پیمانه روغن زیتون و ۳ قاشق سوپ خوری سرکه قرمز و مقداری نمک و فلفل بریزید و خوب مخلوط کنید.