سالاد و دسر

سالاد پانزانلا

سالاد پانزانلا یک سالاد خوشمزه ی و معروف ایتالیایی است که  بسیار مغذی و پُر فیبر بوده و یک پیش غذای کامل محسوب می‌شود. مصرف سالاد به عنوان پیش غذا یا میان وعده، سلامت سیستم گوارشی و سلامت عمومی بدن را تضمین می کند.

 

 

مواد لازم:

>> نان باگت: ۱ عدد

>> روغن زیتون: ۲ قاشق سوپخوری

>> سُس سرکه:  به میزان لازم

>> گوجه فرنگی مینیاتوری:  ۳۵۰ گرم

>> گوجه فرنگی:  ۳۵۰ گرم

>> زیتون سبز:  ۶۰ گرم

>> زیتون سیاه:  ۶۰ گرم

>> پنیر موزارلا (یا پنیر فتا):  ۲۳۰ گرم

>> پیاز قرمز: ۱ عدد

>> برگ ریحان:  ۳۰ گرم

>> نمک و فلفل:  به میزان لازم

طرز تهیه:

برای تهیه این سالاد نان باگت را مکعبی خرد کنید و نمک و روغن زیتون بزنید و در فر یا توستر قرار دهید تا برشته و طلایی شوند.در این فاصله گوجه فرنگی گیلاسی را خرد کنید، پیاز را خلالی کرده و زیتون های قرمز و سیاه بدون هسته را هم حلقه ای خرد کنید و به همراه پنیر موزارلا یا پنیر فتای مکعبی خرد شده درون ظرفی مناسب بریزید وبرگ های ریحان ونان باگت های برشته را اضافه و مخلوط کنید.

به همین راحتی سالاد پانزانلا آماده شد؛ با سُس سرکه سرو و نوش جان کنید.

 

طرز تهیه سُس سرکه:

برای درست کردن سُس سرکه، در ظرفی مناسب یک حبه سیر را ریز رنده کنید و یک سوم پیمانه روغن زیتون و ۳ قاشق سوپ خوری سرکه قرمز و مقداری نمک و فلفل بریزید و خوب مخلوط کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *