اين ساندويچ خوشمزه مخصوص کشور ويتنام است و طرفداران زیادی داره.
اين ساندويچ رو میتوان با هرنوع گوشت سرد مثل سينه مرغ پخته، بوقلمون، ماهی تن، گوشت پخته سرد و انواع کالباس درست کرد.
همچنين با انواع جوانه، مثل ماش يا گندم يا شبدر.
ميشه علاوه بر هويج، تربچه يا ترب سفيد، کلم پيچ هم اضافه کرد.
مواد لازم:
– دو قاشق غذاخوری سرکه سفيد
– یک قاشق چایخوری شکر
– یک چهارم قاشق چایخوری نمک
– یک دوم فنجان هويج رنده شده
– یک چهارم فنجان خيار ورقه شده
– یک فنجان جوانه ماش
– دویست گرم ماهی تن
– یک عدد پيازچه خردشده
– دو قاشق چایخوری فيش سس يا سويا سس يا سس خردل
– یک قاشق غذاخوری مايونز
– یک عدد نان باگت بزرگ
– دو قاشق غذاخوری فلفل ترشی ورقه شده
– يک مشت گشنيز تازه
با انواع گوشت و کالباس و ژامبون هم تهیه میشه
بان می با مرغ گريل شده
طرز تهیه :
سرکه و شکر ونمک رو در يک کاسه مخلوط ميکنيم و هويج و خيار و جوانه رو در مخلوط سرکه ميريزيم و هم ميزنيم و کنار ميذاريم.
ماهی تن رو با چنگال خرد ميکنيم. سس مايونز و پيازچه و فيش سس ( يا سويا سس يا خردل) رو با تن مخلوط ميکنيم.
نان باگت رو کمی در فر گرم ميکنيم تا قسمت بيرونيش برشته بشه.
نان رو از پهلو باز ميکنيم و کمی از خمير اضافه اون رو درمياريم. مخلوط تن رو داخل ساندويچ پهن مي کنيم. هويج و خيار و جوانه و روی ماهی پخش ميکنيم.
تکه های فلفل ترشی رو روی مواد می چينيم.گشنيز رو روی تمام مواد ميگذاريم. ساندويچ رو می بنديم و از وسط نصف ميکنيم .
نوش جان