ساندویچ, غذای ملل

ساندويچ مرغ و خامه ترش

ساندويچ مرغ و خامه ترش یکی از ساندويچ های بسیار لذیذ و خوشمزه است که عطر و طعم بی نظیری دارد و شما می توانید خیلی سریع و راحت آن را آماده کنید و به عنوان میان وعده یا شام همراه خانواده میل کنید.

 

مواد لازم:

✔ سینه مرغ: ۱ عدد، درشت خرد شده

✔ گشنيز: ۲ ساقه، خرد شده

✔ روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری

✔ آب ليموی تازه: ۲ قاشق غذاخوری

✔ فلفل سیاه: به مقدار دلخواه

✔ نمک: به میزان لازم

✔ روغن: کمی برای سرخ کردن

✔ نان لواش: ۵ بُرش

✔ گوجه فرنگی: ۲ عدد، اسلایس شده

✔ آووكادو: ۴ قاشق غذاخوری، له شده

 

مواد لازم برای سُس:

✔ خامه ترش: یک سوم پیمانه

✔ سیر: ۱ حبه، ریز رنده شده

✔ گشنيز: ۲ قاشق غذاخوری، خرد شده

✔ روغن زیتون: ۱ قاشق چایخوری

✔ فلفل سیاه: به مقدار دلخواه

✔ نمک: به میزان لازم

 

طرز تهيه:

برای آماده کردن این ساندویچ جذاب ابتدا سینه مرغ خرد شده را درون کاسه بریزید و با روغن زیتون، آب لیموترش، گشنيزخرد شده، فلفل سیاه و نمک مخلوط کنید و به مدت نیم ساعت در یخچال قرار دهید تا خوب مزه دار شود. پس از این مدت مرغ مرینت شده را در یک ماهیتابه حاوی کمی روغن سرخ کنید و کنار بگذارید تا خنک شود. در این فاصله سُس خامه ترش را باید آماده کنید برای این کار در ظرفی مناسب، سیر رنده شده، روغن زیتون، گشنيزخرد شده، خامه ترش، فلفل سیاه و نمک را بخوبی مخلوط کنید. در مرحله آخر، روی نان ها مقدار مناسبی از سُس خامه ترش پخش کنید و سپس روی آن مرغ، آووكادو و برش های گوجه فرنگی قرار دهید و نان را بپیچید و سرو کنید.

نوش جان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *