اگه ساندویچ دوست هستیدویک ساندویچ شاورمای سالم ولذیذمیخواهیدروش تهیه این شاورماخونگی روبخونید
مواد لازم برای تهیه ۴ ساندویچ:
– سینه ی مرغ ۱ عدد
– قارچ تفت داده شده مقداری
– پیاز داغ ۱ عدد
– سس کچاب به میزان لازم
– روغن زیتون نصف فنجان
– ماست ۱ فنجان
– نمک و فلفل به میزان لازم
مواد لازم برای تهیه ی سس:
– ماست ۱ فنجان
– ارده خام ۲ قاشق غذاخوری
– آبلیمو کمی
– نمک و فلفل و پودر سیر
طرز تهیه :
روی سینه ی مرغ برش های عمیق ایجاد می کنیم و به مدت یک روز توی ماست و نمک و فلفل و روغن زیتون می خوابانیم . سپس سینه ی مرغ رو توی روغن سرخ می کنیم.
وقتی که روی مرغ طلایی شد از روی حرارت بر میداریم و خرد میکنیم و دوباره توی روغن تفت میدیم.
وقتی خوب تفت خورد و طلایی شد قارچ تفت داده شده و پیاز داغ را اضافه می کنیم و تفت میدیم.
در پایان مقداری سس کچاب و در صورت نیاز نمک و فلفل اضافه میکنیم و از روی حرارت بر میداریم.
برای تهیه ی سس هم مواد لازم برای تهیه ی سس رو با هم مخلوط میکنیم و هم میزنیم تا یک سس یک دست بدست بیاد.
نان های ساندویچی رو باز میکنیم و با خیار شور و کاهو و گوجه پر میکنیم و بعد شاورما رو روی آنها میریزیم و در پایان هم سس مخصوص شاورما رو به مقدار دلخواه روشون میریزیم.