ساندویچ, فست فود

ساندویج شاورما

 

اگه ساندویچ دوست هستیدویک ساندویچ شاورمای سالم ولذیذمیخواهیدروش تهیه این شاورماخونگی روبخونید

مواد لازم برای تهیه ۴ ساندویچ:

– سینه ی مرغ ۱ عدد

– قارچ تفت داده شده مقداری

– پیاز داغ ۱ عدد

– سس کچاب به میزان لازم

– روغن زیتون نصف فنجان

– ماست ۱ فنجان

– نمک و فلفل به میزان لازم

 

مواد لازم برای تهیه ی سس:

– ماست ۱ فنجان

– ارده خام ۲ قاشق غذاخوری

– آبلیمو کمی

– نمک و فلفل و پودر سیر

طرز تهیه :

روی سینه ی مرغ برش های عمیق ایجاد می کنیم و به مدت یک روز توی ماست و نمک و فلفل و روغن زیتون می خوابانیم . سپس سینه ی مرغ رو توی روغن سرخ می کنیم.

وقتی که روی مرغ طلایی شد از روی حرارت بر میداریم و خرد میکنیم و دوباره توی روغن تفت میدیم.

وقتی خوب تفت خورد و طلایی شد قارچ تفت داده شده و پیاز داغ را  اضافه می کنیم و تفت میدیم.

در پایان مقداری سس کچاب و در صورت نیاز نمک و فلفل اضافه میکنیم و از روی حرارت بر میداریم.

برای تهیه ی سس هم مواد لازم برای تهیه ی سس رو با هم مخلوط میکنیم و هم میزنیم تا یک سس یک دست بدست بیاد.

نان های ساندویچی رو باز میکنیم و با خیار شور و کاهو و گوجه پر میکنیم و بعد شاورما رو روی آنها  میریزیم و در پایان هم سس مخصوص شاورما رو به مقدار دلخواه روشون میریزیم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *