ساندویچ

ساندویچ اسفناج

 

این ساندویچ یکی از غذاهای لذیذ و سالم و بسیار محبوب بین المللی است که با رسپی ها و موادمتنوعی تهیه میشود.

 

– مواد لازم برای ۴ نفر:
– اسفناج: چهارصدگرم
– سیر: چهار حبه
– پیاز: دو عدد
– پنیر پارمزان: دو قاشق غذاخوری
– خامه: دو قاشق غذاخوری
– پنیر گودا: چهار ورق
– نان تست: هشت عدد
– نمک و فلفل سیاه: به مقدار کافی
– زردچوبه و کره: به مقدار کافی

طرز تهیه:
ابتدا پیاز را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم، سپس یک تابه مناسب روی حرارت قرار داده و مقداری کره به تابه اضافه می کنیم. در ادامه پیاز را به تابه اضافه کرده و به خوبی تفت می دهیم. پس از اینکه پیاز سبک و شفاف شد، مقداری فلفل سیاه و زردچوبه به تابه اضافه کرده و به خوبی تفت می دهیم تا عطر ادویه ها خارج شود. در ادامه سیرها را پوست گرفته و با رنده ریز رنده می کنیم، سپس به تابه اضافه میکنیم.کمی تفت میدیم تا عطر سیر خارج شود. در ادامه اسفناج را به خوبی می شوییم و خرد می کنیم، سپس به تابه افزوده و چند دقیقه تفت می دهیم تا آب اضافی اسفناج بخار شود.
بعد از اینکه آب اضافی اسفناج تبخیر شد، کمی تفت میدیم تا سرخ شود. پس از اینکه اسفناج به خوبی سرخ شد، خامه را به همراه پنیر پارمزان به تابه اضافه کرده و مواد را ترکیب می کنیم.
مواد را کمی تفت می دهیم تا خامه و پنیر پارمزان به طور کامل به خورد اسفناج بروند. در ادامه مقداری از مواد بر می داریم و روی یک لایه نان تست قرار می دهیم، سپس یک ورق پنیر گودا روی مواد قرار می دهیم و یک لایه نان تست دیگر روی مواد قرار می دهیم. در پایان یک تابه مناسب روی حرارت قرار داده و مقداری کره اضافه می کنیم، سپس اجازه می دهیم دو طرف نان تست کرانچی شده و پنیر ورقه ای ذوب شود.
ساندویچ خوشمزه شما آماده است. در بشقاب سرو و نوش جان کنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *