ساندویچ, فست فود

ساندویچ تُن ماهی

ساندویچ‌ها از غذاهای خوشمزه ای هستند که بسیار متنوع بوده و خیلی سریع و با کمترین مواد می توان یک ساندویچ لذیذ، مناسب با هر ذائقه ای تهیه کرد. دراینجا ما را با طرز تهیه یک ساندویچ دلچسب و مغذی همراهی کنید.

 

مواد لازم برای۴ نفر:

>> کنسرو تن ماهی: ۱ عدد

>> شوید: ۲ قاشق غذاخوری خرد شده

>> پیازچه: ۲ قاشق غذاخوری خرد شده

>> کنسرو ذرت: یک سوم قوطی

>> سیب زمینی: ۲ عدد متوسط

>> سُس مایونز: ۲ قاشق غذاخوری

>> نان باگت: ۴ عدد

>> خیارشور: ۲ عدد

>> آبلیمو: ۱ قاشق غذاخوری

>> فلفل سیاه: به میزان لازم

>> نمک: به میزان لازم

 

روش تهیه:

ابتدا کنسرو تُن ماهی را بجوشانید و کنار بگذارید تا خنک شود. در این فاصله سیب زمینی ها را آبپز کنید. بعد از پحتن پوست آن را بگیرید و درون کاسه ای بزرگ له و پوره کنید و تُن ماهی و ذرت را به آن اضافه کرده بخوبی مخلوط کنید. سپس خیارشور، پیازچه و شوید را ریز خرد کرده و به بقیه مواد اضافه کنید. در آخر آبلیمو، سُس مایونز، فلفل سیاه و نمک را مخلوط کرده و به بقیه مواد اضافه و مخلوط کنید و با نان ساندویچی یا نان تُست سرو و نوش جان کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *