ساندویچ

ساندویچ قارچ با نان پیتا

قارچ یکی از سبزی هایی است که موجب تقویت سیستم ایمنی، گردش خون در بدن، افزایش طول عمر و کاهش کلسترول خون  می‌شود. قارچ‌ دارای فواید و اثرات درمانی برای پوست بوده و منبع غنی آهن است بدن با جذب آهن، خون می‌تواند گلبول‌های قرمز بیشتری تولید کند. قارچ سرشار از فیبرهای غذایی به نام کیتین و بتاگلوکان است که هردو پایین آورنده کلسترول بوده و به حفظ سلامت قلب کمک می‌کنند. همچنین مقدار زیادی پتاسیم دارد که برای افراد دارای فشار خون بالا بسیار مفید می باشد. قارچ در پیشگیری از سرطان پروستات نیز مفید است. پس اگر به سلامت خود اهمیت می دهید قارچ را در رژیم غذایی تان قرار دهید.

 

مواد لازم:

>> نان پیتا: ۴ عدد

>> پودر سیر: یک چهارم قاشق چایخوری

>> قارچ تازه : ۴ پیمانه

>> روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری

>> آب لیموترش: ۱ عدد

>> نمک و فلفل: به مقدار دلخواه

>> سبزیجات معطر خرد شده: (شوید، جعفری، رازیانه، گشنیز، پونه و آویشن) ۱ لیوان

>> آووکادو: به مقدار دلخواه(اختیاری)

 

طرز تهیه :

برای شروع ابتدا سبزیجات معطر را خرد کنید و کنار بگذارید. سپس دم قارچ‌ها را بعد ازشستن جدا کنید و در فر به مدت ۱۵ دقیقه با دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد قرار دهید تا نرم و کبابی شوند. بعد قارچ‌های کبابی را خرد کنید و با پودر سیر، سبزیجات، آب لیمو ترش، آووکادو و نمک و فلفل مخلوط کنید.

در پایان نان پیتا را به دو نیم تقسیم کنید و مواد را داخل آن قرار دهید و نوش جان کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *