پیش غذا, ساندویچ

ساندویچ نخود و پستو

اگر علاقه‌مند تجربه‌های جدید در آشپزی هستید پیشنهاد می کنیم که ساندویچ نخود و پستو را که یک ساندویچ متفاوت و جذاب است یک بار امتحان کنید. این ساندویچِ سالم منبع خوبی از پروتئین بوده و بسیار خوشمزه با عطر و طعمی بی نظیر است.

 

مواد لازم:

⫸ سُس پستو: ۲ قاشق غذاخوری

⫸ سُس خردل: ۱ قاشق چایخوری

⫸ سُس مایونز: ۲ قاشق غذاخوری

⫸ نخود پخته یا کنسروی: ۱ لیوان

⫸ پنیر ورقه ای: ۴ ورق

⫸ نان تُست: ۴ عدد

⫸ گوجه فرنگی: ۱ عدد برش خورده

⫸ پیاز قرمز: ۱ قاشق غذاخوری، ریز خرد شده

⫸ فلفل سیاه: به مقدار لازم

⫸ فلفل کاپر: ۲ قاشق چایخوری

⫸ نمک: به مقدار لازم

 

طرز تهیه:

برای تهیه این ساندویچ خوشمزه ابتدا در ظرفی مناسب نخودهای پخته را با چنگال کمی له کنید و سُس مایونز، یک قاشق مرباخوری سُس پستو، فلفل کاپر، پیاز ریزخرد شده، سُس خردل، سُس مایونز، فلفل سیاه و نمک را به آن اضافه و بخوبی مخلوط کنید سپس روی هر یک از نان های تُست یک قاشق چایخوری سُس پستو بمالید و روی آن یک برش گوجه فرنگی بگذارید و پس از آن مقدار مناسبی از ترکیب نخود را روی آن پخش کنید و در آخر یک ورق پنیر بگذارید و حدود ۴ تا ۵ دقیقه تا زمان ذوب شدن پنیر، درون فر ، توستر یا ماهیتابه قرار دهید.

ساندویچ نخود با سُس پستوی شما آماده شد به صورت داغ سرو و نوش جان کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *