چاشنی, سس

سس بشامل

 

این سس از انواع سس هایی است که کاربرد زیادی داشته و خیلی خوشمزه هم هست.ترکیبات خاص و فوق العاده ای داخل سس بشامل به کار می‌رود که طعم بی نظیری به غذا می دهد.شما می توانید به طور دلخواه داخل انواع گراتن سس بشامل یا سس دلخواه خود را بریزید.

 

مواد لازم:
-خامه صبحانه :دو قاشق غذاخوری
-پاپریکا و جوز هندی : به اندازه کافی
-کره : پنجاه گرم
-آرد سفید : دو قاشق غذاخوری
-شیر : یک لیوان
-نمک و فلفل سیاه : به اندازه کافی

طرز تهیه:
برای درست کردن این سس باید شیر و کره را در فضای محیط قرار دهید تا هم دما با محیط شود و کره را داخل تابه ریخته و روی شعله گاز بگذارید تا ذوب شود و بعد آرد را به آن اضافه کنید و مخلوط کنید و آنها را تفت دهید تا جایی که حالت خمیری پیدا کند و هیچ حالت گلوله ای از آرد باقی نمانده باشد. ولی نباید بیش از حد تفت داد چون رنگ آن سیاه می شود و طعم بدی پیدا می‌کند. بعد از اینکه تف دادید باید شیر را هم به آن اضافه کنید و مخلوط کنید.
حالا باید سس را به صورت مداوم مخلوط کنید تا سفت شود و غلظت مناسب پیدا کند و کمی نمک، فلفل سیاه، پاپریکا و جوز هندی به سس اضافه کنید و طعم آن را بچشید و تا حدی که طعم دلخواه را پیدا کند ادویه به آن اضافه کنید.
بعد از اینکه سس آماده شد کمی خامه به آن اضافه کنید و با هم مخلوط کنید و آن را از روی شعله گاز بردارید تا خنک شود.این سس را می توانید درون ظرف در بسته تا یک هفته داخل یخچال نگه داشته و مصرف کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *