این سس خوشمزه و خوش عطر را میتوانید برای انواع دسرها و یا حتی برای غذاهای گوشتی استفاده کنید.
مواد لازم:
سیب: یک کیلو
پوست لیمو ترش: دو نوار باریک
آبلیمو: یک قاشق غذاخوری
چوب دارچین: یک تکه
شکر قهوهای: ۳۰ گرم
شکر: ۳۰ گرم
آب: ۱۲۰ میلی لیتر
نمک: یک چهارم قاشق چایخوری
طرز تهیه:
سیبها را پوست گرفته و هستۀ وسط آنها را خارج کنید. بعد سیبها را برش بزنید.تمام مواد را داخل قابلمهای بریزید و بگذارید تا جوش بیاید. سپس زیر حرارت را کم کنید و اجازه دهید به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه بپزد.
سپس قابلمه را از روی حرارت برداشته و چوب دارچین و پوست لیمو را جدا کنید. اجازه دهید مواد کمی در دمای محیط خنک شود و سپس مواد را با گوشتکوب برقی یا غذاساز خوب پوره کنید تا کاملا یکدست شود. در پایان مواد را داخل یخچال گذاشته تا خوب خنک شود. بعد از خنک شدن می توانید به مدت یک ماه داخل ظرف در بسته و در یخچال نگهداری کنید.