چاشنی, سس

سس فرانسوی

 

سس، مایع غلیظی است که برای طعم و مزه دادن به انواع غذاها یا جذاب‌تر به نظرآمدن آنها به کارمی‌رود. اصل واژه سس فرانسوی است که خودریشه لاتینی دارد. برای مزه‌دارترکردن غذاچاشنی‌های گوناگونی بکارمی‌رودکه سس‌ها جزئی ازآنهااست.

 

مواد لازم :
روغن زیتون : دو قاشق سوپخوری
سس گوجه فرنگی: یک قاشق سوپخوری
آبلیمو: یک قاشق مرباخوری
سرکه: کمی
آب: نصف پیمانه
روغن زیتون : سه قاشق غذاخوری
نمک و فلفل: به میزان لازم
پودرخردل: یک قاشق مرباخوری(یا یک قاشق غذاخوری سس خردل)

 

 

 

طرز تهیه :
ابتدا تمامی مواد را با هم مخلوط کنید .سپس مواد مخلوط شده را به خوبی هم بزنید تا با هم میکس شوند و به خورد هم بروند.(میتوانید از مخلوط کن هم استفاده کنید)
سس فرانسوی شما آماده است. سس فرانسوی به عنوان چاشنی برای انواع سالاد، استیک، مرغ و انواع غذاهای گوشتی استفاده می‌گردد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *