از این سس خوشمزه برای صبحانه و تزیین انواع کیک، شیرینی ، بیسکویت و بستنی می توانید استفاده کنید.
مواد لازم برای شش نفر :
نمک : یک چهارم قاشق چایخوری
وانیل : یک قاشق چایخوری
شکر : یک لیوان متوسط
موز : دو عدد ( کاملا رسیده)
شیر : یک دوم لیوان
پودر نسکافه ( اختیاری) : یک قاشق مرباخوری
طرز تهیه :
ابتدا موز را کمی له کرده و با بلندر یا گوشت کوب به خوبی نرم می کنیم.
شیر، شکر و پودر نسکافه را مخلوط کرده و روی حرارت قرار می دهیم تا کاملا شکر داخل شیر حل شود.
محلول را آنقدر حرارت میدهیم و هم میزنیم تا به رنگ کاراملی در بیاید.
موز و وانیل و بقیه مواد را به سس اضافه کرده و باز هم حرارت داده و خوب هم میزنیم تا سس کاملا غلیظ شود.
موز را توی غذا ساز می ریزیم تا کاملا له و نرم شود.
نکته :
* بهتر است برای تهیه این کارامل از شکر قهوه ای استفاده شود.
* می توانید شیر و موز را داخل مخلوط کن به خوبی مخلوط کرده و چند بار از صافی رد کنید و بعد با شکر مخلوط کرده و بجوشانید.
* در صورت تمایل به جای شیر از آب استفاده کنید.