غذای سنتی

سمبوسه با خمیر یوفکا

 

برای تهیه این خوراکی خوشمزه که دوستداران زیادی هم داره از هر موادی میتونید استفاده کنید. مثلا مرغ، سیب زمینی و پیاز و سبزیجات مختلف یا اگر با گوشت می پسندید میتونید گوشت رو مثل مایه ی ماکارونی البته کمی خشکتر آماده کنید و کمی پنیر ( از هر نوع پنیر میتونید استفاده کنید پنیر سفید صبحانه ، پنیر موزارلا یا گودا) هم به اون اضافه کنید

 

مواد لازم :

– مرغ پخته شده یک تکه
– ذرت پخته شده نصف لیوان
– پیاز یک عدد کوچک
– پنیر موزارلا یک لیوان
– نمک و فلفل
– آویشن یا هر ادویه ای که دوست دارید
– خمیر یوفکای مستطیلی

طرز تهیه:
یه پیاز کوچک رو نگینی خرد کنید و توی مقدار خیلی کمی روغن تفت بدید.
کمی که پیاز ها سبک شدن مرغ پخته شده ی ریش شده رو بهش اضافه کنید.
ذرت پخته شده رو هم بهش اضافه کنید و بذارید کنار تا خنک بشه.
پنیر پیتزا (موزارلا) رو بهش اضافه کنید و مخلوط کنید.
خمیر یوفکای مستطیلی رو از وسط به صورت عمودی برش بزنید.
خمیر رو مثل قیف توی دستتون بگیرید و از موادی که آماده کردید توش بریزید و بعد سمبوسه رو ببندید.
میتونید سمبوسه ها رو توی روغن سرخ کنید یا اینکه توی فر برای ده تا پانزده دقیقه قرار دهید تا بپزد.
برای اینکه توی فر طلایی بشه زرده تخم مرغ رو با سه چهار قاشق شیر مخلوط کنید و روی سمبوسه ها رومال کنید و روی آن کنجد و سیاه دانه بریزید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *