کیک و شیرینی

سوهان عسلی بادام

 

سوهان یکی از شیرینی های محبوب و پُرطرفداره که تنوع زیادی هم دارد در اینجا یک نوع از سوهان عسلی را آموزش می دهیم که با بادام تهیه می شود و بسیار لذیذ و عطر و طعم عالی دارد.

مواد لازم:
– عسل : نصف قاشق غذاخوری
– پودر چیلی : نصف قاشق غذاخوری
– بادام خام : یک ونیم پیمانه
– زیره سبز : یک چهارم قاشق چایخوری
– شکر: یک قاشق غذاخوری
– نمک : یک چهارم قاشق چایخوری

طرز تهیه:
ابتدا بادام ها را کمی تفت می دهیم تا خوب برشته شوند. در ادامه پودر چیلی، شکر، عسل، زیره سبز، و نمک را با هم حسابی مخلوط می کنیم و به بادام ها اضافه کرده و به مدت دو دقیقه روی حرارت قرار می دهیم و هم می زنیم تا کاملا با هم ترکیب شوند. در پایان بادام ها را روی کاغذ روغنی ریخته و پهن می کنیم و اجازه می دهیم تا خشک و خنک شوند.
به همین راحتی سوهان عسلی خوشمزه شما آماده شد. نوش جان
– نکته : سوهان عسلی را می توانید با انواع مغر دانه های روغنی مانند فندق ، گردو و بادام درست کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *