سوپ و آش

سوپ راویولی سرکه ای

 

این سوپ خوشمزه با عطرو طعم عالی برخلاف بقیه سوپ هاباسرکه وفلفل سرو میشود.

 

مواد لازم :
* گوشت چرخ کرده : دویست و پنجاه گرم
* پیاز : یک عدد کوچک
* آرد : کمی
* آب
* گالینابلانکا : دو عدد (یا سوپ مرغ چهار لیوان)
* رب گوجه فرنگی : دو قاشق غذاخوری
* نمک و فلفل : کمی

طرز تهیه :
برای درست کردن راویولی ابتدا با آرد و آب خمیری درست می کنیم که نرم باشد و در عین حال به دست نچسبد.
گوشت را با پیاز رنده شده، نمک و فلفل مخلوط کنید.
سوپ ساده را درست کنید یا سینه ی مرغ را با پیاز بپزید یا چهار لیوان آب را با دو عدد عصاره ی مرغ (گالینابلانکا ) بپزید و اگر دوست دارید به سوپتان رب بزنید.
گوشت را به اندازه ی گلوله های کوچک اندازه ی نخود درست کنید، خمیری را که درست کردید به اندازه ی گلوله های کوچک در بیاورید و کف دستتان باز کنید،گلوله های گوشت را توی خمیر راویولی بگذارید و خمیر را از وسط تا کنید تا مثل یک نیم دایره در بیاید،2 گوشه ی نیم دایره ها را روی هم بگذارید و فشار بدهید تا به هم بچسبند.
وقتی سوپ به جوش آمد راویولی ها را توی سوپ بیندازید و سی دقیقه اجازه بدهید تا بپزد.

نکته :  در صورت تمایل راویولی را به صورت آماده از سوپرمارکت نیز می توانید تهیه کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *