سوپ و آش

سوپ سیر و پیاز

سوپ سیر و پیاز یکی از سوپ‌های مغذی و خوشمزه است که برای تقویت سیستم ایمنی بدن بسیار مفید بوده و یک آنتی بیوتیک گیاهی محسوب می‌شود. این سوپ پرخاصیت طرز تهیه آسان و سریعی دارد و شما می‌توانید به راحتی آن را آماده کنید و از عطر و طعم دلپذیر این پیش‌غذای اشتها‌آور لذت ببرید.

 

مواد لازم:

⫸ فلفل قرمز: به مقدار دلخواه

⫸ پیاز: ۴ عدد، ریز خرد شده

⫸ سیر: ۴ حبه، ریز خرد شده

⫸ نمک: به میزان لازم

⫸ آرد نخودچی: ۱ قاشق غذاخوری پُر

⫸ جعفری: ۱ قاشق غذاخوری پُر، ساطوری شده

⫸ آب: ۵ لیوان

 

طرز تهیه:

برای درست کردن این سوپ لذیذ ابتدا سیر و پیاز را پوست بگیرید و ریز خرد کنید و در قابلمه حاوی آب بریزیذ و حرارت را زیاد کنید تا آب بجوشد سپس جعفری ساطوری شده، فلفل قرمز، آرد نخودچی و نمک را اضافه کرده و مدام هم بزنید تا آرد نخودچی گلوله نشود. حالا دَرِ قابلمه را بگذارید و حرارت را کم کنید و اجازه دهید تا ۲۰ دقیقه به آرامی بجوشد و سوپ جا بیافتد.

سوپ سیر و پیاز شما به همین راحتی آماده شد در ظرف مورد نظر بریزید و سرو کنید و ازخواص بی‌نظیر آن بهره‌مند شوید.

نوش جان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *