سوپ سیر و پیاز یکی از سوپهای مغذی و خوشمزه است که برای تقویت سیستم ایمنی بدن بسیار مفید بوده و یک آنتی بیوتیک گیاهی محسوب میشود. این سوپ پرخاصیت طرز تهیه آسان و سریعی دارد و شما میتوانید به راحتی آن را آماده کنید و از عطر و طعم دلپذیر این پیشغذای اشتهاآور لذت ببرید.
مواد لازم:
⫸ فلفل قرمز: به مقدار دلخواه
⫸ پیاز: ۴ عدد، ریز خرد شده
⫸ سیر: ۴ حبه، ریز خرد شده
⫸ نمک: به میزان لازم
⫸ آرد نخودچی: ۱ قاشق غذاخوری پُر
⫸ جعفری: ۱ قاشق غذاخوری پُر، ساطوری شده
⫸ آب: ۵ لیوان
طرز تهیه:
برای درست کردن این سوپ لذیذ ابتدا سیر و پیاز را پوست بگیرید و ریز خرد کنید و در قابلمه حاوی آب بریزیذ و حرارت را زیاد کنید تا آب بجوشد سپس جعفری ساطوری شده، فلفل قرمز، آرد نخودچی و نمک را اضافه کرده و مدام هم بزنید تا آرد نخودچی گلوله نشود. حالا دَرِ قابلمه را بگذارید و حرارت را کم کنید و اجازه دهید تا ۲۰ دقیقه به آرامی بجوشد و سوپ جا بیافتد.
سوپ سیر و پیاز شما به همین راحتی آماده شد در ظرف مورد نظر بریزید و سرو کنید و ازخواص بینظیر آن بهرهمند شوید.
نوش جان