این سوپ خوشمزه با عطر و طعمی عالی از خوراکی های مغذی و معروف شهر زنجان است. لذت خوردن این سوپ را به همراه خانواده و دوستانتان از دست ندهید و در اولین فرصت آن را بپزید.
مواد لازم:
– صد گرم نخود (از قبل خیس شود)
– نمک و فلفل به میزان لازم
– یک لیتر شیر
– کشمش و بادام و گردو برای تزئین
– سیصد گرم گندم پوست کنده (از قبل خیس شود)
طرز تهیه:
گندم و نخود را که از روز قبل خیس کردید و چندین بار آب آن را عوض کردید کاملا بپزیدتا حدی که لعابدار شود. وقتی آب حبوبات کاملا گرفته شد نمک و شیر را به آن اضافه کنید و اجازه دهید آنقدر بجوشد تا غلیظ شود.بعد از غلیظ شدن آن را از روی گاز بردارید.
به همین راحتی سوپ شیر آماده شد بعد از این که کمی خنک شد در ظرف مناسب ریخته و روی آن را با گردو ، بادام و کشمش تزئین و سرو کنید.
نوش جان