سوپ عدس و بادمجان یک سوپ مجارستانی و پیشغذایی لذیذ و محبوب بینالمللی است که استفاده از بادمجان و عدس، طعم خاص و متفاوتی در این سوپ میسازد
مواد لازم:
– عدس ریز ۲ پیمانه
– پیاز خرد شده ۲ عدد
– سیر خرد شده ۱ قاشق غذاخوری
– ساقه کرفس خرد شده ۲ عدد
– بادمجان رنده شده ۲ پیمانه
– نمک و زردچوبه و فلفل ۱ قاشق چایخوری
– پودر پاپریکا نصف قاشق چایخوری
– سرکه سیب ۱ پیمانه
– برگ بو ۲ عدد
– آب مرغ ۲ لیتر
– گشنیز خرد شده به مقدار لازم
– روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
– ماست نصف پیمانه
طرز تهیه:
در ظرفی مناسب مقداری روغن ریخته و پیازها را در آن سرخ کنید. سپس سیر ، پودر پاپریکا و کرفس را اضافه کرده و حدود ۱۰ دقیقه آنها را با هم تفت دهید.
بادمجان ، آب مرغ ، عدس ، برگ بو یا برگ ریحان و نمک و فلفل را به انها اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.
سرکه سیب را به مواد اضافه کرده و شعله را روی متوسط قرار دهید تا زمانیکه به جوش بیاید. سپس حرارت را کم کنید و تا زمانیکه عدس ها نرم و له شوند بپزید.
بعد از پخت، سوپ را در ظرف مورد نظر ریخته و روی آن را با کمی ماست و زیره تزئین و سرو کنید.