سوپ و آش

سوپ مرغ و برنج

 

در این سوپ به جای رشته از برنج استفاده میشود.این سوپ یکی از خوشمزه ترین وساده ترین سوپ هاست ویک پیش غذای عالی ومقوی وبسیاراشتها برانگیزه

 

مواد لازم:
– سینه مرغ:دو عدد
– هویج خرد شده: نصف پیمانه
– کرفس خرد شده:نصف پیمانه
– پیاز ریز خرد شده:یک عدد متوسط
– سیر خرد شده:دو حبه
– شیر:دو پیمانه
– آرد:نصف فنجان
– برنج از قبل خیس شده:1فنجان
– پیازچه برای تزئین
– نمک به میزان لازم

 

 

 

طرز تهیه:
برای شروع مرغ را به روش دلخواه بپزید و مرغ ها را ریش ریش کنید.
کمی آب، هویج ، کرفس و پیاز را تفت داده و سپس به آن، آب اضافه کنید تا حدود ده دقیقه بپزد. سپس سیر، مرغ ریش ریش شده و یک پیمانه شیر را به مخلوط اضافه کرده و هم بزنید تا ترکیب شود و اجازه دهید سوپ حدود پانزده دقیقه روی حرارت متوسط بجوشد.
در این فاصله شیر باقی مانده را با آرد به خوبی مخلوط کنید و به قابلمه اضافه کنید.
برنج از قبل خیس شده را هم اضافه کرده و اجازه دهید سوپ به مدت بیست دقیقه یا تا زمانی که برنج نرم شود، بجوشد.
حالا با پیازچه های تازه تزئین و نوش جان کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *