یکی از سوپ های خوشمزه با عطر و طعم خاص همین سوپ نخودفرنگی است که بسیار مقوی و مفید هم هست. این سوپ خوش رنگ و لذیذ را خیلی راحت و در کمترین زمان می توانید درست کنید. سوپ ها جزء پیش غذاها هستند و در کنار غذاهای اصلی سرو میشوند.
مواد لازم برای چهار نفر:
– کره: یک قالب
– پیاز خرد شده: یک عدد
– نعناع تازه: پنج شاخه
– سیب زمینی: دو عدد بزرگ
– پنیر پارمزان: هشتادو پنج گرم
– روغن زیتون: دو قاشق غذاخوری
– نخودفرنگی تازه: صد گرم
طرز تهیه:
ابندا کره و روغن زیتون را با هم در ماهیتابه بریزید. کمی که داغ شدند، پیاز را داخل ظرف ریخته و تفت دهید. زیر شعله را کم کنید و بعد از سرخ شدن آن را داخل قابلمه بریزید. نخودفرنگی و سیب زمینی را جداگانه بپزید و سپس داخل مخلوط کن بریزید تا کاملاً با هم مخلوط و یکدست شوند.
سپس این مخلوط را به پیاز داخل قابلمه اضافه کنید. کمی آب بریزید و بگذارید مواد جا بیفتند. نعناع را ریز خرد کنید و به سوپ اضافه نمایید. وقتی احساس کردید سوپ کمی مانده غلیظ شود، پنیر را داخل آن بریزید اما کمی از آن را هم برای تزئین روی سوپ کنار بگذارید. سوپ که به غلظت لازم رسید، آن را داخل ظرف مناسب ریخته و روی آن را با پنیر و کمی سبزی یا پیاز خام خرد شده، تزئین و سروکنید.