نوفلا (Knoephla) یکی از سوپ های لذیذ و خوشمزه آلمانی است که طرز تهیه سریع و آسانی دارد. این سوپ پُرطرفدار و محبوب را می توانید به راحتی آماده کنید و به عنوان میان وعده، پیش غذا و یا شام میل کنید.
مواد لازم:
⫸ تخم مرغ: ۱ عدد
⫸ پیاز: ۱ عدد، رنده شده
⫸ هویج: ۱ عدد، خرد شده
⫸ شیر: ۳ لیوان
⫸ شیر اضافی: ۵ قاشق غذاخوری
⫸ آب: ۳ لیوان
⫸ سیب زمینی: ۳ عدد، پخته شده
⫸ آرد: یک و نیم لیوان
⫸ قرص عصاره سبزیجات: ۳ عدد
⫸ کره: ۴ قاشق غذاخوری
⫸ جعفری تازه: خردشده برای تزئین(در صورت تمایل)
⫸ نمک: نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه:
ابتدا در ظرفی، تخم مرغ، ۵ قاشق غذاخوری شیر، آرد و نمک را خوب مخلوط کرده تا خمیری یکدست شود. حالا خمیر را روی سطحی صاف به صورت لوله هایی به ضخامت یک و نیم سانت درست کنید. سپس آن را دو سانت دو سانت بُرش دهید و کنار بگذارید. در این فاصله در قابلمه ای مناسب آب را به همراه ۳ عدد قرص عصاره سبزیجات روی حرارت قرار دهید، بعد از جوشیدن، برش های خمیری را اضافه کنید تا یک ربع با حرارت کم بپزند.
در مرحله بعد درون قابلمه ی حاوی کره، پیاز را تفت دهید تا نرم و سبک شود پس از آن سیب زمینی پخته و نگینی خرد شده را اضافه کنید تا به همراه پیاز کمی تفت بخورد. حالا پیاز و سیب زمینی پخته را به همراه شیر، هویج خرد شده و کمی نمک به مخلوط عصاره سبزیجات و آب اضافه کنید و دَرِ ظرف را بگذارید تا سوپ با حرارت کم، جا بیفتد.
نوش جان