ژاپنی ها یک خوراکی جالب دارند که بیشتر در فصل پاییز آن را می خورند.
نام این خوراکی عجیب“برگ سوخاری”است که از تفت دادن برگ درخت افرا در روغن زیاد به همراه کمی کنجد بدست می آید.
همانطور که ما پایمان را روی این برگ های خشک می گذاریم تا از صدای شکستشان لذت ببریم، ژاپنی ها از خوردن آن ها لذت می برند. البته درست کردن این خوراکی به آسانی نیست و نمی توان به همین راحتی آن را درست کرد.
برای درست کردن برگ سوخاری ابتدا باید برگ های مناسب را انتخاب کرده و آن را درون محلول آب و نمک برای مدت یک سال نگهداری کرد. پس از یکسال برگ ها در آرد و کنجد گذاشته شده و سپس در روغن زیاد سرخ می کنند. این برگ ها به همراه سس های مخصوص خورده می شوند.