سُس ها از محبوب ترین و لذیذ ترین چاشنی ها در جهان هستند که با توجه به طعم و مزه در انواع غذاها و پیش غذاها استفاده می شوند. سُس تارتار هم یکی از این چاشنی هاست که بیشتر همراه باغذاهای دریایی مصرف می شود.
مواد لازم:
>> سُس مایونز: ۱ فنجان
>> خیارشور: ۴ قاشق غذاخوری رنده شده
>> کاپاریس: ۲ عدد ریز رنده شده
>> شکر: نصف قاشق چایخوری
>> ترخون: ۲ قاشق غذاخوری خرد شده
>> شوید: ۲ قاشق مرباخوری خرد شده
>> جعفری: ۲ قاشق غذاخوری خرد شده
>> فلفل سیاه: به مقدار لازم
>> آبلیموی تازه: ۱ قاشق غذاخوری
>> پیازچه: ۲عدد ریز خرد شده (یا پیازکوچک)
>> سرکه: ۱ قاشق چایخوری در صورت تمایل
>> خردل: ۱ قاشق چایخوری در صورت تمایل
طرز تهیه:
در کاسه ای مناسب سُس مایونز و خردل را به همراه آبلیمو، سرکه و شکر را بریزید و مخلوط کنید. سپس بقیه مواد را یکی یکی اضافه کرده و به خوبی مخلوط کنید. سُس لذیذ تارتارشما آماده شد. این سُس گزینه ای عالی و بی نظیر در کنارغذاهای دریایی است.
نکته:
کاپاریس از خانواده کلم سانان که در ایران به آن لگجی یا کبرهم گفته می شود یک افزودنی لذیذ در غذاهای مدیترانهای و یک جزء جدا نشدنی از غذاهای ایتالیایی مخصوصاً غذاهای سیسیلی و جنوب ایتالیا مخسوب می شود.
از کاپاریس به وفور در انواع سالادها، انواع سُسهای پاستا و سالادهای پاستا، غذاهای گوشتی و پیتزا استفاده میشود.