سُس های تند در سراسر جهان تنوع بیشماری دارند و یکی از بهترین چاشنی ها برای مرینت و مزه دار کردن انواع گوشت یا برای سرو غذاهای مختلف است. سُس های بسیار تند از ترکیبات مختلفی از جمله زنجبیل، فلفل قرمز، فلفل های مکزیکی، پاپریکا، پودر چیلی، کاری و فلفل قرمز کبابی و … تولید می شوند. در این مطلب با طرز تهیه سُس تند سوئدی همراه ما باشید.
مواد لازم:
>> فلفل قرمز: ۸ عدد
>> سرکه سیب: ۱ قاشق غذاخوری
>> گوجه فرنگی: ۲ عدد
>> شکر: ۱ قاشق غذاخوری
>> نمک: ۱ قاشق چایخوری
>> آب: ۱ پیمانه
طرز تهیه:
برای درست کردن این سُس تند ابتدا فلفل ها را شسته و ساقه ها را جدا کرده و دانه ها را خارج کنید سپس فلفل ها را بعد از ریز خرد کردن درون قابلمه کوچکی به همراه یک لیوان آب بپزید. در این فاصله گوجه فرنگی ها را رنده کنید و بعد از پختن و نرم شدن فلفل ها به آن ها اضافه کنید تا چند دقیقه با هم بپزند.
در ادامه فلفل و گوجه فرنگی پخته شده را در مخلوط کن بریزید و بخوبی هم بزنید تا یکدست شوند. حالا سرکه سیب، شکر و نمک را به مخلوط گوجه فرنگی و فلفل اضافه کرده و مجدداً با مخلوط کن هم بزنید تا کاملاً به خورد هم بروند.
سُس تند سوئدی شما به همین راحتی آماده شد آن را درون ظرف مناسب بریزید و برای استفاده در یخچال نگهداری کنید.
::::: نکته:
هر چند سُس های تند سرشار از ویتامین A ، آنتی اکسیدان، ویتامین C و غیره هستند و خواص بسیاری هم دارند اما باید در مصرف آن ها اعتدال را رعایت کرد.