چاشنی, سس

سُس قارچ

 

سُس قارچ یک سُس پر کاربرد و خوشمزه است که در کنار اغلب غذاهای سرخ شده گوشتی مثل استیک گوشت یا مرغ و حتی پاستا و سیب زمینی سرخ شده استفاده می شود.

مواد لازم:
– آرد: دو قاشق غذاخوری
– آب‌لیمو: نصف فنجان
– کره: پنجاه گرم
– قارچ : سیصد گرم اسلایس شده
– شیر: یک و نیم پیمانه
– پنیر پیتزای رنده‌شده: چهار قاشق غذاخوری
– نمک و فلفل : به میزان لازم

طرز تهیه:
ابتدا قارچ های ورقه ای خرد شده را در یک ماهیتابه به همراه آبلیمو و نمک و کمی روغن مایع تفت می دهیم. سپس در یک قابلمه کوچک کره را آب کرده و آرد را به آن اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا کاملا یکدست شود سپس شیر را اضافه می کنیم و بخوبی هم می زنیم تا آرد در شیر باز شود در این مرحله باید مرتب هم بزنیدتا سُس غلیظ شود. در پایان پنیر پیتزا، قارچ سرخ‌شده و نمک و فلفل را اضافه کرده بعد از مخلوط شدن شعله را خاموش می کنیم.
سُس قارچ خوشمزه شما آماده شد. نوش جان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *