چاشنی, سس

سُس لیموترش

سُس لیمو یکی ازسُس های پرطرفدار و خوش عطر وطعم و لذیذه که اصالتاً یک سُس فرانسوی است. این سُس ملس را که طرز تهیه آسان و راحتی دارد می توانید در کنار غذاهای مختلف وکبابی وگریل شده وانواع سالادها با لذت مصرف کنید.

 

طرز تهیه:

>> شکر: نصف فنجان

>> آب لیمو: نصف فنجان

>> تخم مرغ کامل: ۳ عدد

>> زرده تخم مرغ: ۳ عدد

>> کره:۲۵۰ گرم

>> رنده پوست لیمو:۲ قاشق غذاخوری

>> نمک: نصف قاشق چایخوری

 

طرز تهیه :

برای شروع ابتدا دریک ظرف مناسب ۳عدد تخم مرغ و ۳عدد زرده اضافی را هم بزنید تا از لختگی در بیاد. سپس شکر، نمک، پوست لیمو و آب لیمو را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. در مرحله بعد ظرف را روی بخار آب قرار داده و تا زمان کف کردن وغلیظ شدن مدام هم بزنید. زمانی که سُس غلیظ شد و به قوام رسید کنار بگذارید و کره را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.

در پایان سُس را از صافی عبوردهید و در ظرف مناسب درون یخچال نگهداری کنید.

 

:::: نکته:

>> اگردوست داشتید سُس شما طعم متفاوتی داشته باشد می توانید از سبزیجات معطرهمچون نعناع، پودرموسیر، خردل، پودرسیر یا سیررنده شده و … استفاده کنید.

>> این سُس را می‌توانید به مدت ۵ روز در یخچال و یکماه درفریزر نگهداری  کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *