سُس لیمو یکی ازسُس های پرطرفدار و خوش عطر وطعم و لذیذه که اصالتاً یک سُس فرانسوی است. این سُس ملس را که طرز تهیه آسان و راحتی دارد می توانید در کنار غذاهای مختلف وکبابی وگریل شده وانواع سالادها با لذت مصرف کنید.
طرز تهیه:
>> شکر: نصف فنجان
>> آب لیمو: نصف فنجان
>> تخم مرغ کامل: ۳ عدد
>> زرده تخم مرغ: ۳ عدد
>> کره:۲۵۰ گرم
>> رنده پوست لیمو:۲ قاشق غذاخوری
>> نمک: نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه :
برای شروع ابتدا دریک ظرف مناسب ۳عدد تخم مرغ و ۳عدد زرده اضافی را هم بزنید تا از لختگی در بیاد. سپس شکر، نمک، پوست لیمو و آب لیمو را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. در مرحله بعد ظرف را روی بخار آب قرار داده و تا زمان کف کردن وغلیظ شدن مدام هم بزنید. زمانی که سُس غلیظ شد و به قوام رسید کنار بگذارید و کره را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.
در پایان سُس را از صافی عبوردهید و در ظرف مناسب درون یخچال نگهداری کنید.
:::: نکته:
>> اگردوست داشتید سُس شما طعم متفاوتی داشته باشد می توانید از سبزیجات معطرهمچون نعناع، پودرموسیر، خردل، پودرسیر یا سیررنده شده و … استفاده کنید.
>> این سُس را میتوانید به مدت ۵ روز در یخچال و یکماه درفریزر نگهداری کنید.