چاشنی, سس

سُس مارینارا

در این مطلب طرز تهیه یک سُس بسیار خوشمزه و دلچسب را که جزء محبوب ترین و خوشمزه ترین سُس‌ ها در دنیا‌ست می خوانید. سُس گوجه فرنگی مارینارا که جایگزین بهترو لذیذ تری برای سُس کچاب به حساب می آید به طور گسترده در غذا‌های ایتالیایی و آمریکایی استفاده می‌شود و تنوع زیادی در تهیه آن وجود دارد این سُس پُرطرفدار و معروف اصالتاً ایتالیایی است.

 

مواد لازم:

>> رُب گوجه فرنگی: ۱ قاشق غذاخوری

>> روغن زیتون: ۳ قاشق غذاخوری

>> پودر موسیر: ۱ قاشق مرباخوری

>> پودر پاپریکا : ۱ قاشق مرباخوری

>> برگ ریحان تازه: به میزان لازم

>> شکر: ۱ قاشق غذاخوری

>> گوجه فرنگی: ۲ عدد

>> پودر آویشن: نصف قاشق چای خوری

>> پودر سیر: ۱ قاشق چایخوری

>> سیر: ۱ حبه

>> فلفل سیاه: به مقدار لازم

>> نمک: نصف قاشق چای خوری

 

طرز تهیه:

برای تهیه سُس مارینارا ابتدا گوجه فرنگی ها را چند ثانیه در آب جوش قرار دهید تا بتوانید پوست آن ها را بگیرید. بعد از پوست گرفتن داخل میکسر پوره کنید. سیر ریز رنده شده را با کمی روغن زیتون تفت دهید تا عطر آن بلند شود سپس برگ ریحان ریز ساطوری شده و پوره گوجه فرنگی را به ماهیتابه حاوی سیر رنده شده اضافه کنید و با حرارت ملایم کمی تفت دهید تا آب اضافی آن کشیده شود؛ بعد از آن پودر موسیر، پودر پاپریکا، پودر آویشن، رُب گوجه فرنگی، پودر سیر، شکر، فلفل سیاه، روغن زیتون و نمک را به ترکیب مواد اضافه کرده و کاملاً مخلوط کنید و اجازه دهید تا سُس به غلظت مناسب برسد در این مدت چند بار سُس را هم بزنید تا ته نگیرد.

سُس گوجه فرنگی مارینارا آماده شد این سُس خوشمزه را می توانید در کنار انواع ساندویچ، پاستا، ورمیشل، پیتزا، اسپاگتی، ماکارونی، استیک، مرغ سرخ شده و ماهی، سیب زمینی سرخ شده و … سرو کنید.

نوش جان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *