چاشنی, سس

سُس مایونز خانگی

سُس مایونز یکی از خوشمزه‌ترین و پرمصرف ترین سُس‌ در جهان است، این سُس پرطرفدار و محبوب که برای طعم دهی به انواع ساندویچ ، فست فود و سالاد مورد استفاده قرار می گیرد طرز تهیه‌ی بسیار آسانی دارد و فقط با چند ماده که در هر خانه ای پیدا می شود به راحتی می توانید این سُس را آماده کنید.

 

مواد لازم:

>> شکر:۱ قاشق غذاخوری

>> تخم‌ مرغ: ۳ عدد

>> روغن مایع یا روغن زیتون: نیم لیتر

>> فلفل سیاه: به مقدار لازم

>> سرکه‌ سفید: یک ‌سوم پیمانه

>> آبلیمو: ۱ قاشق مرباخوری

>> نمک:۱ قاشق چای‌خوری

>> پودرخردل یا سُس خردل: نصف قاشق چای خوری

 

طرز تهیه:

برای تهیه سُس مایونز خانگی تخم مرغ ها را در کاسه ای بشکنید و به همراه شکر، سرکه‌ سفید، آبلیمو، پودرخردل یا سُس خردل، فلفل سیاه و نمک درون مخلوط کن بریزید و خوب مخلوط کنید سپس روغن مایع یا روغن زیتون را به تدریج اضافه کرده و تا حدی مخلوط کنید که سُس شما غلیظ شود( از همزن برقی هم می توانید استفاده کنید). بعد از آماده شدن در ظرف شیشه ای ریخته و درون یخچال قرار دهید.

به خاطر داشته باشید که به علت نداشتن مواد نگهدارنده این سُس را باید یکی دوروزه مصرف کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *