چاشنی, سس

سُس هریسا

 

اگر از طرفداران غذاهای تند هستید حتما این سُس را که اصالتا تونسی است امتحان کنید. این سُس تند خوشمزه عطر و طعم ویژه ای به غذای شما خواهد داد.

مواد لازم:
– پودر زیره سبز: نصف قاشق چای خوری
– پودر تخم گشنیز: یک قاشق چای خوری
– روغن زیتون: دو قاشق غذاخوری
– فلفل چیلی قرمز خشک: دوازده عدد
– پودر زیره سیاه: یک قاشق چای خوری
– نمک: نصف قاشق چای خوری
– سیر له شده: سه حبه

طرز تهیه:
برای درست کردن سُس هریسا ابتدا فلفل چیلی خشک را بیست دقیقه در آب بخیسانید تا بتوانید به راحتی دانه ها و ساقه اش را جدا کنید. بعد از این که دانه و ساقه را جدا کردید در مخلوط کن یا دستگاه غذاساز بریزید و سیر، روغن زیتون و نمک را هم اضافه کنید و دستگاه را روشن کنید تا همه با هم به خوبی مخلوط و یکدست شوند. سپس پودر زیره سیاه، تخم گشنیز و پودر زیره سبز را اضافه کرده و مجددا مخلوط کنید تا همه کاملا به خورد هم بروند.
به همین راحتی سُس هریسا آماده شد. در یک ظرف دردار مناسب بریزید و کمی روغن روی آن بریزید تا هوا نگیرد و سالم بماند. این سس را در یخچال به مدت یک ماه می توانید نگهداری کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *