چاشنی, سس

سُس هویج

 

سُس های سالاد تنوع زیادی دارند و همه در نوع خودش خوشمزه بوده و یک چاشنی عالی برای سالاد هستند. در اینجا شما را با طرز تهیه سُس هویج آشنا می کنیم تا از خوردن سالادتان لذت بیشتری ببرید.

مواد لازم:
– سویاسس: دو قاشق چایخوری
– آبلیمو: یک قاشق چایخوری
– روغن کنجد: دو قاشق چایخوری
– هویج: یک عدد
– سرکه: دو قاشق غذاخوری
– شکر: یک قاشق چایخوری
– زنجبیل تازه، پوست گرفته و رنده شده: دو قاشق چایخوری
– نمک: به میزان لازم

طرز تهیه:
برای شروع در ظرف مناسبی هویج های رنده شده را به همراه کمی آب حرارت می‌دهیم تا نرم شوند. حالا هویج های پخته شده را آبکش کرده و با نصف پیمانه آب داخل مخلوط کن می‌ریزیم و کاملا له می کنیم.
در پایان تمام مواد را داخل مخلوط کن ریخته و هم می زنیم تا کاملا یکدست شوند.
سس خوشمزه شما آماده است آن در ظرف مناسب در یخچال نگهداری کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *