سُس های سالاد تنوع زیادی دارند و همه در نوع خودش خوشمزه بوده و یک چاشنی عالی برای سالاد هستند. در اینجا شما را با طرز تهیه سُس هویج آشنا می کنیم تا از خوردن سالادتان لذت بیشتری ببرید.
مواد لازم:
– سویاسس: دو قاشق چایخوری
– آبلیمو: یک قاشق چایخوری
– روغن کنجد: دو قاشق چایخوری
– هویج: یک عدد
– سرکه: دو قاشق غذاخوری
– شکر: یک قاشق چایخوری
– زنجبیل تازه، پوست گرفته و رنده شده: دو قاشق چایخوری
– نمک: به میزان لازم
طرز تهیه:
برای شروع در ظرف مناسبی هویج های رنده شده را به همراه کمی آب حرارت میدهیم تا نرم شوند. حالا هویج های پخته شده را آبکش کرده و با نصف پیمانه آب داخل مخلوط کن میریزیم و کاملا له می کنیم.
در پایان تمام مواد را داخل مخلوط کن ریخته و هم می زنیم تا کاملا یکدست شوند.
سس خوشمزه شما آماده است آن در ظرف مناسب در یخچال نگهداری کنید.