پیش غذا

سیب‌زمینی لیمویی

سیب‌زمینی لیمویی یک پیش غذای خوشمزه‌ی یونانی است که محبوبیت بسیاری میان آمریکایی‌ها هم  دارد، شما هم به راحتی می‌توانید آن را درست کنید و به عنوان پیش غذا، میان وعده و یا شام میل کنید و از عطر و طعم متفاوت آن لذت ببرید.

 

مواد لازم:

⫸ سیب زمینی: ۵ عدد

⫸ لیموی تازه: ۲ عدد

⫸ آب: نصف فنجان

⫸ پونه کوهی خشک: به مقدار لازم

⫸ روغن زیتون: ۴ قاشق غذاخوری

⫸ زردچوبه: یک چهارم قاشق چایخوری (اختیاری)

⫸ فلفل سیاه: به مقدار دلخواه

⫸ نمک دریا: به مقدارلازم

 

طرز تهیه:

برای تهیه این پیش غذای لذیذ ابتدا سیب زمینی‌ها را بعد از شستن پوست بگیرید و به یک اندازه خرد کنید ودرون ظرف پیرکس به صورت یک لایه بچینید. حالا در کاسه‌ای مناسب، آب‌لیمو، روغن زیتون، فلفل سیاه، نمک، پونه کوهی، آب و زردچوبه را مخلوط کنید و به طور یکنواخت روی سیب‌زمینی‌های خرد شده بریزید سپس روی ظرف پبرکس را با فویل آلومینیومی بپوشانید و داخل فر که از قبل با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد روشن کردید به مدت نیم ساعت بپزید. بعد از این مدت فویل را بردارید و یک ربع دیگر با حرارت از بالا گریل کنید.

سیب زمینی لیمویی شما به همین راحتی آماده شد، در ظرف مورد نظر سرو و نوش جان کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *