پیش غذا

سیب‌زمینی پَچ شده

 

یک شام سبک یا پیش غذایی خوشمزه و راحت که حتما عاشق طعم و تردی خاص آن خواهید شد پس همین حالا دست بکار شوید.

مواد لازم:
– نمک و فلفل به مقدار لازم
– روغن زیتون
– سبزیجات تازه و خرد شده
– سیر تازه
– سیب‌زمینی‌های کوچک (به تعداد مورد نیاز )

طرز تهیه:
ابتدا سیب‌زمینی‌ها را آب‌پز کنید و بعد آبکش کرده و بگذارید خشک شوند.حالا آنها را روی کاغذ روغنی و در سینی فر بچینید و با استفاده از ته یک لیوان به‌آرامی روی سیب زمینی‌ها فشار دهید تا سیب‌زمینی‌ها له شوند.
در این مرحله روی سیب‌زمینی‌های له شده را روغن زیتون بمالید و روی آن‌ها نمک،فلفل و سیرتازه و رنده شده بپاشید. حالا در فر با درجه حرارت ۴۵۰ درجه فارنهایت یا ۲۳۰ درجه سانتیگراد به مدت ۲۵ دقیقه بپزید.
در پایان سیب‌زمینی‌ها را از فر بیرون آورده و روی آن‌ها را با سبزیجات تازه و خرد شده تزئین و نوش جان کنید.

نکته:
«پَچ کردن» یعنی له کردن، البته «پَچ» کردن تفاوت ظریفی با له کردن دارد، مثلا وقتی با مُشت نه چندان محکم روی یک سیب‌زمینی می‌کوبید، دقیقا آن را پَچ کرده‌اید، بی‌آن‌که له شده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *