غذای سنتی

سیب زمینی تنوری سرکه ای

 

یک غذای ابتکاری با سیب زمینی.

سیب زمینی تنوری همینجوریش خوشمزه است مخصوصا اگه ابتکاربه خرج بدین که دیگه بی نظیرمیشه.

 

مواد لازم :
* سیب زمینی کوچک ده عدد
* روغن زیتون به مقدار لازم
* نمک دریا و فلفل سیاه تازه ساییده شده به مقدار لازم
* سرکه به مقدار لازم
* جعفری خرد شده دو قاشق غذاخوری
* پنیر پارمزان دو قاشق غذاخوری

طرز تهیه :
سیب زمینی ها را بشوریید و با پوست در آب نمک تا زمانی که خوب بپزد بجوشانید.
فر را از قبل با دویست درجه سانتیگراد گرم کنید. سیب زمینی ها را آبکش و با حوله کاغذی خشک کنید و یکی یکی روی سینی فر که با فویل روکش و چرب کردید بگذارید و با فشار کف دست له کنید نه خیلی زیاد، اینقدر که بشکند. فقط در حدی که کمی صاف شود.
روی سیب زمینی ها کمی روغن زیتون، نمک، فلفل و سرکه بپاشید و آنها را به مدت پانزده تا بیست دقیقه داخل فر بگذارید تا زمانیکه روی سیب زمینی ها برشته شود. سپس آنها را برگردانید تا سمت دیگر هم برشته شود. در این مرحله پنیر پارمزان را روی سیب زمینی ها بپاشید. در انتها سیب زمینی ها را داخل ظرف بکشید، با کمی جعفری خرد شده تزئین کنید و به صورت داغ سرو کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *