سیب زمینی سرخ شده یک میان وعده و پیش غذای عالی و دوست داشتنی است که محبوب همه بوده و طرفداران بیشماری دارد مخصوصاً اگر آن را با شکل و طرحی زیبا سرو کنید اشتها برانگیزتر و جذاب تر خواهد بود. در این مطلب با روش تهیه سیب زمینی سرخ شده مارپیچ که طرز تهیه سریع و راحتی دارد همراه ما باشید.
مواد لازم برای ۳ نفر:
⫸ سیب زمینی: ۳ عدد
⫸ روغن زیتون: به مقدار لازم
⫸ پودر آویشن: به مقدار لازم
⫸ پاپریکا: به مقدار لازم
⫸ فلفل سیاه یا قرمز: به مقدار لازم
⫸ پودر کاری: به مقدار لازم
⫸ نمک: به مقدار لازم
⫸ پودرگشنیز: در صورت تمایل
طرز تهیه:
ابتدا بعد از شستن سیب زمینی ها آن ها را پوست بگیرید و یک سیخ چوبی درشت را از وسط آن ها عبور دهید سپس با یک چاقوی تیز سیب زمینی ها را به صورت مارپیچ بُرش دهید دقت کنید اتصال سیب زمینی ها قطع نشود. در پایان بدون خارج کردن از سیخ چوبی بُرش ها را از هم باز کنید و تمام قسمت های سیب زمینی ها را با فرچه روغن زیتون بمالید و پودر آویشن، پاپریکا، فلفل، پودر کاری و نمک بپاشید و در فر به مدت ۴۰ تا ۴۵ دقیقه با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد بپزید .
نوش جان