سیب زمینی ریز کاراملی برای پیش غذا یا وعده سبک شام بسیار مناسب است. این خوشمزه های شیرین را می توانید کنار وعده غذای اصلی سرو کنید.
مواد لازم :
– شکر قهوه ای: چهار قاشق غذاخوری
– کره: شصت گرم
– آب پرتقال یا آب لیمو ترش: یک قاشق غذاخوری
– سیب زمینی ریز و تازه : هفتصدگرم
– گشنیز یا جعفری تازه و خرد شده: یک قاشق غذاخوری
– نمک و فلفل:به میزان لازم
– پوست پرتقال یا پوست لیمو:مقداری
طرز تهیه :
ابتدا سیب زمینی ها را با پوست خوب شسته و سپس در یک قابلمه آب جوش به مدت ده دقیقه بپزید. بعد از پخت آنها را آبکش کنید.
حالا شکر را در یک ماهیتابه بزرگ، روی حرارت کم آب کنید و به آرامی هم بزنید. آب پرتقال و کره را به شکر اضافه کرده و در حین آب شدن کره ، مواد را مرتب هم بزنید.
در این مرحله سیب زمینی ها را به مواد داخل ماهیتابه بیافزایید و به پخت ادامه دهید.آن ها را مرتب بچرخانید تا همه ی سطح آنها کاراملی شود.
در انتها جعفری یا گشنیز تازه و خرد شده و نمک و فلفل را روی سیب زمینی ها پاشیده و در ظرف مناسب قرار دهید و روی آنها را با پوست پرتقال تزیین کرده و سرو کنید.