خورشتی, غذای سنتی

سیرابیج با مرغ

این غذای خوشمزه که غذای سنتی استان گیلان است با ذائقه اکثر افراد همخوانی داشته و محبوبیت زیادی بخصوص در شمال کشور دارد. سیرابیج که به زبان محلی گیلانی به سیرواویج معروف است، غذایی بسیار خوش عطر و طعم و مغذی است که با مرغ یا بدون مرغ تهیه می شود.

با طرز تهیه این غذای لذیذ همراه ما باشید.

 

مواد لازم برای ۳ نفر:

>> برگ سیر: ۳۰۰ گرم

>> سینه مرغ: ۳ عدد

>> تخم مرغ: ۳ عدد

>> زردچوبه: به میزان لازم

>> فلفل: به میزان لازم

>> نمک: به میزان لازم

>> روغن مایع: به میزان لازم

>> آب نارنج: مقداری

 

طرز تهیه:

ابتدا مرغ را به صورت مکعبی خرد کرده و درون قابلمه با مقداری آب، و زردچوبه، نمک، فلفل و یک عدد پیاز بپزید. بعد از این که مرغ پخت کمی در روغن سرخ کنید و کنار بگذارید. در این فاصله برگ سیر را بشورید و خرد کنید و درون تابه با مقداری روغن و با حرارت متوسط تفت دهید تا نرم شود سپس کمی زردچوبه، فلفل سیاه و نمک اضافه کنید و کمی دیگر تا بلند شدن عطر زردچوبه تفت دهید. در این مرحله تخم مرغ ها را اضافه کنید و زرده ها را باز کنید. وقتی تخم مرغ ها کمی خودش را گرفت، به آرامی با بقیه مواد مخلوط کنید و کمی آب نارنج بریزید. در پایان سرابیج را به همراه مرغ در ظرف مناسب بکشید و با نان یا برنج که به صورت کته دم کردید و ترشی و ماست سرو و نوش جان کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *