غذای سنتی

شامی بابلی

 

شامی ها تنوع زیادی دارند و به روش های مختلفی طبخ میشوند ولی شامی بابلی یک چیزدیگریست، خوشمزه و لذیذ با عطر و بویی فوق العاده؛ حتما امتحان کنید.

 

مواد لازم:
– سیب زمینی چهار عدد
– پیاز درشت یک عدد
– روغن سرخ کردنی پنج قاشق غذاخوری
– گوشت چرخ کرده دویست گرم
– تخم مرغ یک عدد
– لپه خیس خورده یک پیمانه
– نمک، فلفل، زرد چوبه به میزان لازم
– سبزی های معطر نیم کیلو (جعفری ، نعنا، پونه، شنبلیله، تره، برگ سیر)

طرز تهیه:
ابتدا سیب زمینی ها را آب پز کرده و با رنده پوره کنید. گوشت، لپه، یک عدد پیاز را آبپز کنید.کمی فلفل سیاه به آب غذا اضافه کنید. سبزی را داخل یک قابلمه که از آب جوش پر شده ریخته تا کمی نرم شود. حالا دو حبه سیر یا کمی پودر سیر به سبزی اضافه کنید. لپه، گوشت و سبزیجات و پیاز پخته شده را در مخلوط کن یا غذاساز مخلوط کنید تا پوره یکدستی حاصل شود.
سیب زمینی ، یک عدد تخم مرغ و ادویه ها را به این پوره اضافه کنید و دوباره مخلوط کنید. بعد از آماده شدن مواد شامی کمی از مواد را بر‌دارید و با دست حالت داده و در وسط آن یک سوراخ ایجاد کنید و هر دو طرف آن را در روغن داغ سرخ کنید.
بعد از سرخ شدن تمام شامی ها ، آن ها را در ظرف مناسب به همراه خیار شور و گوجه و ترشی سرو و نوش جان کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *