نوشیدنی

شربت ترخون

اگر به فکر یک نوشیدنی دلچسب ومتفاوت با عطر و طعمی دلنشین وخاص هستید شربت ترخون را می‌توانید امتحان کنید. این شربت گیاهی جایگزین بسیارخوبی برای انواع نوشیدنی های صنعتی و مضر است و فواید زیادی برای سلامتی شما دارد که به برخی اشاره می شود:

:: درمان درد شکم

:: سم زدایی بدن

:: کاهش التهاب بدن

:: تقویت سیستم ایمنی بدن

:: تنظیم فشار خون

:: بهبود بینایی

:: افزایش استحکام استخوان‌ها

:: جلوگیری از گرفتگی عضلات

:: پیشگیری از چاقی

:: آرام بخش

:: هضم بهترغذا

:: پیشگیری از بیماری های قلبی

:: ترخون منبع عالی آهن، کلسیم، منگنز، پتاسیم، منیزیم و ویتامین های A و C و سرشار از خواص آنتی اکسیدانی است.

:: مصرف شربت ترخون برای افرادی که مشکلات تیروئید دارند و همچنین برای خانم‌های باردارتوصیه نمی‌شود.

– بد نیست بدانید شربت ترخون قرن های متمادی است که در انواع غذاهای فرانسوی استفاده می شود.

 

مواد لازم :

>> ترخون تازه: ۴ شاخه

>> آب: یک و نیم پیمانه

>> شکر: یک و نیم پیمانه

 

طرز تهیه :

برای تهیه این شربت بی نظیرابتدا شکر را به همراه آب در یک قابلمه روی حرارت قرار دهید تا شکر کاملاً حل شود. بعد از حل شدن شکر ترخون ها را شسته و کمی خرد کنید و درون مخلوط درحال جوش شکر وآب بریزید و اجازه دهید ۲ دقیقه بجوشند. سپس قابلمه را کنار بگذارید تا شربت خنک شود.بعد از خنک شدن شربت، آن را صاف کنید تا تفاله ها جدا شوند.

شربت ترخون شما آماده شد آن را داخل بطری های شیشه ای بریزید و داخل یخچال نگهداری کنید و زمان سرو مقداری از شربت را با آب مخلوط و نوش جان کنید.

برای بهره مندی از خواص این شربت، آن را بیشتر از ۲ هفته نگهداری نکنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *