شربت زعفران و گلاب یک شربت فوق العاده خوش عطر و بو با خواص بسیار است. این شربت طرز تهیه آسان و راحتی دارد و می تواند یک انتخاب عالی برای مناسبت های مذهبی و یا نذری ها باشد. برای مهمانی های رسمی می توانید از تخم شربتی یا خاکشیر هم در تهیه این شربت پرطرفدار استفاده کنید.
موادلازم:
>> شکر: به میزان لازم
>> گلاب: ۳ قاشق غذاخوری
>> آب: ۵۰۰ میلیلیتر
>> زعفران: نصف قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
ابتدا زعفران را بسائید و در ظرف مناسب دم کنید و کنار بگذارید تا رنگ پس بدهد. دراین فاصله در یک قابلمه آب را بجوشانید. بعد از بجوش آمدن آب حرارت را کم کنید و شکر را تا جایی اضافه وهم بزنید که شربتی غلیظ بدست بیاید وقتی شکر کاملاً حل شد. گلاب و زعفران را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. در پایان قابلمه را کنار بگذارید تا شربت خنک شود. سپس شربت غلیظ را در یک شیشه دردار بریزید و در یخچال نگهداری کنید. زمان استفاده، چند قاشق از شربت را در لیوان بریزید و با آب و یخ مخلوط و نوش جان کنید.
>> برخی ازخواص زعفران :
بهبود مشکلات تنفسی و تنگی نفس – بهبود مشکلات قلبی – تقویت حافظه – درمان درد مفاصل و بدن درد های شدید – اشتهاآور – درمان سردردها – رفع بیخوابی – مفید برای مبتلایان به آلزایمر و پارکینسون – آرام بخش – رفع تنشهای عصبی و اضطراب – پیشگیری از پیری زودرس – و…
>> برخی ازخواص گلاب:
نشاط آور – تقویت کننده معده – دفع سموم کبد و پاک کردن آن – تقویت عملکرد قلب – بهبود گوارش وهضم کننده عالی غذا – تقویت کننده قوای جنسی – از بین برنده سنگ ریزه کلیه – درمان جوش صورت – آرام بخش و از بین برنده دل شوره و استرس – و …