طرز تهیه :
داخل کاسه ای آرد سفید را با پودر سیر ، نمک و فلفل مخلوط کنید ، تخم مرغ را داخل کاسه ای دیگر بشکنید و با چنگال بزنید تا کف کند.
داخل ماهیتابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا داغ شود ، فیله های ماهی را به نوبت داخل شیر بزنید سپس در آرد سفید بزنید ، در مرحله بعدی فیله های ماهی را داخل تخم مرغ بزنید سپس داخل آرد سوخاری بغلتانید و در روغن داغ سرخ کنید.
پس از اینکه یک طرف طلایی شد ماهی ها را برگردانید تا طرف دیگر نیز برشته و طلایی شود ، پس از پخت ، شنیسل ها را در ظرف بکشید و به همراه برش های لیموترش ، سالاد و … تزیین و سرو کنید.
مواد لازم :
* فیله ماهی : 4 تکه
* شیر : یک چهارم لیوان
* آرد سفید : یک چهارم لیوان
* تخم مرغ : 1 عدد
* آرد سوخاری : یک دوم لیوان
* پودر سیر : یک دوم قاشق چایخوری
* نمک و فلفل : به مقدار لازم