فست فود

شنیسل ماهی

 

طرز تهیه :

داخل کاسه ای آرد سفید را با پودر سیر ، نمک و فلفل مخلوط کنید ، تخم مرغ را داخل کاسه ای دیگر بشکنید و با چنگال بزنید تا کف کند.

داخل ماهیتابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا داغ شود ، فیله های ماهی را به نوبت داخل شیر بزنید سپس در آرد سفید بزنید ، در مرحله بعدی فیله های ماهی  را داخل تخم مرغ بزنید سپس داخل آرد سوخاری بغلتانید و در روغن داغ سرخ کنید.

پس از اینکه یک طرف طلایی شد ماهی ها را برگردانید تا طرف دیگر نیز برشته و طلایی شود ، پس از پخت ، شنیسل ها را در ظرف بکشید و به همراه برش های لیموترش ، سالاد و … تزیین و سرو کنید.

 

مواد لازم :

* فیله ماهی : 4 تکه

* شیر : یک چهارم لیوان

* آرد سفید : یک چهارم لیوان

* تخم مرغ : 1 عدد

* آرد سوخاری : یک دوم لیوان

* پودر سیر : یک دوم قاشق چایخوری

* نمک و فلفل : به مقدار لازم

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *