ترشی و شور, چاشنی

شور مُخَلَل مشکل

شورها و ترشی ها از انواع مخلفات وچاشنی ها هستند که محبوبیت زیادی میان مردم دارند. یکی از این شورهای خوشمزه و لذیذ مُخَلَل مشکل است که اصالتاً یک شورمصری است و شباهت زیادی به شور ایرانی دارد، تنها تفاوت آن در مواد تشکیل‌دهنده آن است. در این مطلب با روش تهیه این شور بی نظیر و خوش عطر و طعم همراه ما باشید.

 

مواد لازم:

>> زیتون: ۱۵ عدد

>> سیر: ۵ حبه

>> شلغم: ۱ عدد

>> هویج: ۲ عدد

>> لیمو ترش: ۲ عدد

>> گل کلم: ۵۰۰ گرم

>> فلفل تند: ۱۰ عدد

>> سرکه: نصف لیوان

>> ترخون تازه: ۱ دسته

>> شوید: ۱ دسته

>> آب: ۶ لیوان جوشیده و خنک شده

>> نمک: سه چهارم لیوان

 

طرز تهیه:

برای شروع ابتدا همه مواد را بشورید و کاملاً خشک کنید. شلغم، گل کلم و هویج را خرد کنید سپس با سیر، فلفل تند، زیتون و لیموترش بُرش نخورده مخلوط کنید و درون ظرف شیشه ای دردارِ کاملاً تمیز و خشک بریزید حالا شوید و ترخون را روی مواد بریزید. در پایان سرکه، نمک و آب را جداگانه مخلوط کنید و روی سبزیجات درون ظرف شیشه ای بریزید تا روی مواد را کاملاً پوشش دهد. درب ظرف را محکم ببندید و ظرف را چند ساعت به صورت وارونه قرار دهید. بعد از این مدت شور را در جای مناسب بگذارید و بعد از ۱۵ روز نوش جان کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *