غذای سنتی

شکوفه سیب زمینی

 

این شکوفه های لذیذ و خوشمزه ی سیب زمینی بدون نیازبه روغن و در فرپخته میشه وبایدمثل کوکو ترد وبرشته بشه.پیشنهاد میکنیم حتما امتحان کنید

 

موادلازم :
* سیب زمینی سه عدد بزرگ – تخم مرغ یک عدد بزرگ – نمک به میزان لازم – کره (آب کرده) به میزان لازم – کنجد به میزان لازم – زردچوبه به میزان لازم – فلفل به میزان لازم

 

طرز تهیه :
* ابتدا سیب زمینی ها را پوست گرفته و می پزیم و کاملا له می کنیم. بعد نمک و زردچوبه و فلفل سیاه و تخم مرغ را اضافه نموده .خوب مخلوط می کنیم تا کاملا نرم و یکدست شود . با ماسوره توی سینی فر شکوفه زده روی آن با قلمو کره آب شده می زنیم و کمی کنجد می پاشیم و به مدت نیم ساعت در فر قرار می دهیم. وچند دقیقه بسته به نوع فر گریل را روشن می کنیم. تا کاملا رویش برشته شود ومثل کوکو ترد و شکننده شود.

نکته : برای سرعت عمل بیشتر پوست سیب زمینی را گرفته به قطعات کوچکتر خرد کرده و بپزید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *